donderdag 12 oktober 2017

Oktoberfest in Marienborch te Heerenveen met Oldehovekapel

De bewoners van het woonzorgcentrum Mariënbosch gaan deze donderdagavond een gezellig "Oktoberfest" beleven op de Egerländer polka's en walsen van de Oldehovekapel.


 

zondag 15 oktober 2017

Egerländer Oldehovekapel in Beilen

De activiteitencommissie Senioren van Nu Midden Drenthe organiseert deze zondagmiddag een sfeervol treffen in Zalencentrum Muller, de Paltz 7 in Beilen.
Van 14.00 uur tot 16.30 uur zullen de romantische walsen en zwierige polka's van de Oldehovekapel hier weerklinken.

Donateurskaart van de Oldehovekapel is hier niet geldig.


 

vrijdag 20 oktober 2017

Egerländer muziek bij Reensche Compagnie te Hoogezand

Deze vrijdagavond zorgen de muzikanten van de Oldehoveapel voor veel Egerländer sfeer en Schwung bij de gezellige avond die door de Activiteitencommissie Reensche Compagnie te Hoogezand wordt georganiseerd. Dit is een besloten optreden.


 

zondag 22 oktober 2017

Najaarsconcert Oldehovekapel in Yn 'e Mande - Tytsjerk

Aanvang 15.00 uur barst binnen de muzikale storm weer los. U bent deze zondagmiddag weer van harte welkom
Donateurskaart Oldehovekapel 2017 is geldig.


 

zaterdag 28 oktober 2017

3 Fest der Blasmusik in De Meenthe - Steenwijk

Zaterdag 28 oktober 2017 vindt in Schouwburg De Meenthe in Steenwijk het 3 Fest der Blasmusik plaats. Vanaf 11 uur kunt u genieten van liefst 20 blaaskapellen met Egerländer, Böhmisch, Mährisch en Oberkrainer muziek en zang. Het avondprogramma wordt dit jaar verzorgd door 2 kapellen: De Bonkenbargkapel - Oldenzaal vanaf 19.00 uur en vanaf 20.15 uur de Tsjechische blaaskapel Tufaranka met een spetterend optreden!
Dit avondprogramma vindt plaats in de Evenementenhal i.p.v. in de Theaterzaal.
Zie ook de Flyer onder de knop NIEUWS.
Wij zullen er met de Oldehovekapel weer bij zijn en houden u op de hoogte! Ook in de radio-uitzendingen van Blasmusik im Herzen op woensdagmiddag 17.00 - 19.00 uur zullen we hier t.z.t. weer uitgebreid aandacht aan besteden.


 

vrijdag 17 november 2017

Oldehovekapel ook bij Friday Music Proms in Morgenster - Leeuwarden

De 1e Friday Music Proms in Leeuwarden gaat plaatsvinden op deze vrijdagavond in de Morgenster. U kunt dan o.a. genieten van: Mannenkoor Patrimonium
Doedelzakband Graham Lowlanders
Dameskoor Switch
Slagwerkgroep van Brassband De Wâldsang
en natuurlijk de Oldehovekapel.

Op vrijdag 17 november a.s. vindt de primeur van Friday Night Proms plaats!
Dit is een initiatief van vijf Leeuwarder muziekverenigingen die het Leeuwarden Culturele Hoofdstad-jaar 2018 alvast muzikaal willen inluiden. Aanwezig zijn Graham Lowlanders Pipes & Drums, De slagwerksectie van de Wâldsang,
Mannenkoor Patrimonium, Vrouwenpopkoor Switch en de Oldehovekapel. Samen brengen zij een afwisselend avondvullend repertoire ten gehore met de grandeur van de Proms. Het programma biedt voor ieder wat wils!
De zaal van de Morgensterkerk aan het Vrijheidsplein 1 is vanaf 19.00 uur geopend.

Kaarten à € 7,50 zijn vooraf (telefonisch of per mail) bij de Oldehovekapel te bestellen of online via www.fridaynightproms.nl. Aan de zaal zijn de kaarten die avond te verkrijgen voor € 9,-. Hierbij is een consumptie inbegrepen. 

zondag 17 december 2017

Kerstconcert Oldehovekapel in MFC Ons Huis - St.Annaparochie

Ijs en weder dienende kunt u vanaf 15.00 uur weer genieten van romantische walsen en vrolijke polka's. Ook de traditionele kerstmuziek zal deze zondagmiddag niet ontbreken. Het programma zal weer bol staan van muzikale kerstgeschenken. Uw komst naar Sint Annaparochie zien we weer graag tegemoet.

Donateurskaart Oldehovekapel 2017 is dan geldig.


 

zondag 14 januari 2018

Nieuwjaarsconcert Oldehovekapel in Tytsjerk

Zondagmiddag 14 januari 2018 luiden wij vanaf 15.00 uur het nieuwe jaar graag samen met u in met een sprankelend nieuwjaarsconcert in Yn ‘e Mande te Tytsjerk. Wij hopen u daar, met een muzikaal programma vol sprankelende polka's en walsen, persoonlijk een voorspoedig 2018 te kunnen toewensen. Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Uw donateurskaart 2018 is dan geldig.


 

donderdag 19 april 2018

Egerländer klanken bij Vrouwen van Nu in It Maskelyn Hurdegaryp

Deze donderdagavond verzorgen de muzikanten van de Oldehovekapel de muzikale omlijsting van een gezellige avond in It Maskelyn te Hurdegaryp bij de Vrouwen van Nu.

Organisatie: Vrouwen van Nu - Hurdegaryp.
Besloten optreden.


 

zondag 22 april 2018

Oldehovekapel met Egerländer voorjaarsklanken in Tytsjerk

Met ons jaarlijkse voorjaarsconcert, vol prille polka's en frisse walsen, wensen wij u voor de komende zomerperiode vele zonnige dagen toe.
Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom in Dorpshuis Yn 'e Mande te Tytsjerk.

Uw donateurskaart 2018 is dan geldig.


 

zondag 2 september 2018

Egerländer Oldehovekapel verzorgt concert in Zeijen

Voor de 1e zondag in september staat de Oldehovekapel in 2018 te boek in Zeijen.
Organisator Ruud van Didden, samen met Bé en Mientje Speelman heeft ons uitgenodigd om dan een gezellig optreden te verzorgen in Café/Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Het voorprogramma begint om 13.30 uur. Vanaf 14.00 uur kunt u genieten van de Egerländer klanken van de Oldehovekapel.
Uw komst zien we ook in Zeijen graag tegemoet.


 

zondag 21 oktober 2018

Op deze zondagmiddag in oktober 2018 bruist het vanaf 15.00 uur weer in Yn 'e Mande te Tytsjerk van onze Egerländer en Böhmische polka's en walsen. Natuurlijk ontvangen wij u allen graag in deze sfeervolle ambiance dat op donderdagavond ook ons repetitielokaal is. Graag tot ziens bij ons Najaarsconcert 2018!

Uw donateurskaart 2018 is dan geldig.